Energiafogyasztók díja

Az idén immár harmadik alkalommal nyerte el az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. az Energiafogyasztók Díját

Energiafogyasztók díja A Magyar Energiafogyasztók Szövetségének kuratóriuma – melynek tagja a Magyar Energia Hivatal képviselője is – az energia-felhasználók körében végzett fogyasztói elégedettségi vizsgálat alapján 1995 óta minden évben odaítéli az Energiafogyasztók Díját. A döntés meghozatala során több szempontból is értékelik a Magyarországon működő gáz- és áramszolgáltató társaságok szolgáltatási színvonalát, minőségét.

Nagy büszkeséggel számolhatok be arról, hogy a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége 2008. és 2009. után a 2010. évi teljesítmények alapján ismét az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt.-nek adományozta az Energiafogyasztók Díját.

 

Megtisztelő a szolgáltatásunkat igénybevevő fogyasztók elismerése, melyet olyan jelentős eseményekkel terhelt időszakban sikerült újra elnyernünk, mint az elosztási tarifák csökkenése, illetve a gazdasági válság kedvezőtlen hatásai.

Köszönjük ügyfeleinknek és partnereinknek észrevételeiket, javaslataikat, mellyel elősegítették szolgáltatásaink színvonalának emelkedését.

 

Energiafogyasztók díja Meggyőződésem és vállalom, hogy az elkövetkezendő időben is minden tőlünk telhetőt megteszünk az előttünk álló feladatok teljesíthetése, a fogyasztói igények kielégíthetése érdekében, fenntartva a társaság eredményességét és elismertségét.

 

 

 

Tajti Péter
általános vezérigazgató