Tatai Csillagsziget Bölcsőde szépítése

Tatai Csillagsziget Bölcsőde szépítéseA Környezetvédelmi Világnap alkalmából pályázatot hirdetünk munkavállalóink körében. Régiónként 1-1 olyan intézményt (bölcsödét, óvodát, általános iskolát kerestünk), melynek udvara, kertje felújításra szorul: szükség van fák, bokrok ültetésére, a meglévő játékok újrafestésére, új játékok telepítésére. Kezdeményezésünk célja az volt, hogy rendezetté és szebbé tegyük a gyerekek és az ott dolgozók környezetét, ezzel is segítve a gyermekek testi, lelki fejlődését, támogatva tudatos, környezetére figyelő felnőtté válásukat.

 

 

A beérkezett pályázatokból az északi régióban a tatai Csillagsziget Bölcsőde kapta meg a lehetőséget szebb környezet kialakítására.

 Tatai Csillagsziget Bölcsőde szépítése2011. június 3-án, a társaság munkavállalói, Tata város képviselőivel, a bölcsőde dolgozóival és bölcsődébe járó gyermekek szüleivel együtt dolgoztak és tették szebbé az udvart. A munkálatok során bokrok ültetésére, fák telepítésére, gyepszőnyeg lerakására került sor. A bölcsőde részére a Társaság homokozót vásárolt, ezzel is segítve barátságosabb környezet létrehozását.

Örömmel tölt el minket, hogy a gyermekek életét „zöldebbé”, kellemesebbé tehetjük, és bízunk benne, hogy kezdeményezésünkkel példát mutathatunk környezetünknek is.