Bajai Sugovica ÁMK és Sportiskola Lőkert sori Óvoda szépítése

Bajai Sugovica ÁMK és Sportiskola Lőkert sori Óvoda szépítéseA Környezetvédelmi Világnap alkalmából pályázatot hirdetünk munkavállalóink körében. Régiónként 1-1 olyan intézményt (bölcsödét, óvodát, általános iskolát kerestünk), melynek udvara, kertje felújításra szorul: szükség van fák, bokrok ültetésére, a meglévő játékok újrafestésére, új játékok telepítésére. Kezdeményezésünk célja az volt, hogy rendezetté és szebbé tegyük a gyerekek és az ott dolgozók környezetét, ezzel is segítve a gyermekek testi, lelki fejlődését, támogatva tudatos, környezetére figyelő felnőtté válásukat.

A beérkezett pályázatokból a déli régióban a bajai Sugovica ÁMK és Sportiskola Lőkert sori Óvoda kapta meg a lehetőséget szebb környezet kialakítására.

 Bajai Sugovica ÁMK és Sportiskola Lőkert sori Óvoda szépítése2011. június 23-án, társaságunk munkavállalóinak, Baja város képviselőinek, az óvoda dolgozóinak és az óvodába járó gyermekek szüleinek részvételével adtuk át ünnepélyes keretek között a gyermekeknek az új udvari játékot.

Az óvodások kedves műsorral és rajzzal köszönték meg a Társaság ajándékát. Az új játék, melyen csúszdázási és mászási lehetőség is van, nagy örömmel töltötte el őket. A környezettudatos gondolkodás erősítése érdekében az óvoda udvarán felállított ÖKO sátorban ismerkedhettek a gyermekek a környezetvédelem fontosságával, a szelektív szemétgyűjtéssel.

Örömmel tölt el minket, hogy a gyermekek életét „zöldebbé”, kellemesebbé tehettük, és bízunk benne, hogy kezdeményezésünkkel példát mutathatunk környezetünknek is.

Ide kattintva megtekinthető az óvodások rajza