Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó nyerte el a 2014 évi Energiafogyasztók Díját

A földgázelosztó társaságok közül a GDF SUEZ tulajdonában álló Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. nyerte el a 2014 évi Energiafogyasztók Díját.

A Magyar Energiafogyasztók Szövetsége a díjjal az Égáz-Dégáz 2014-ben nyújtott, magas színvonalú, a földgázelosztók között a leginkább fogyasztóbarát magatartását díjazta.

Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó nyerte el a 2014 évi Energiafogyasztók Díját

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 1995 óta előírja, hogy az energiaszolgáltató társaságok évente mérjék fel fogyasztóik elégedettségét, a Hivatal által meghatározott irányelveknek megfelelően.

Ezzel egyidejűleg a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége megalapította az Energiafogyasztók Díját, amit évente adományoz az előző évben leginkább fogyasztóbarát magatartást tanúsító áramszolgáltató, illetve földgázszolgáltató társaságnak.

A Díj kuratóriuma nagymértékben, de nem kizárólagosan támaszkodik a Hivatal által végeztetett elégedettségvizsgálat eredményeire.

A 2014. évi Energiafogyasztók Díját a földgáz-elosztóhálózati engedélyesek közül a 2008-2012. közötti éveket követően a 2014. év teljesítményével, immár hatodik alkalommal az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. nyerte el.

A hivatalos díjátadásra 2015. április 22-én este került sor, a Magyar Energiafogyasztók Szövetségének XXII. Országos Konferenciáján.

Társaságunk minden munkatársa nevében köszönjük ügyfeleink és partereink bizalmát és pozitív véleményét. Továbbra is azon dolgozunk, hogy magas színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt.