25. éves a Szabadszállási üzemegység

Társaságunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy megemlékezzen azokról az erőfeszítésekről, melynek eredményeként egyre több településen vált elérhetővé a földgázszolgáltatás.

25. éves a Szabadszállási üzemegység

Szabadszállási üzemegységünket 25 éve alapítottuk annak érdekében, hogy a régióban hozzáférést biztosíthassunk ehhez a kényelmes, tiszta, korszerű, sokoldalún felhasználható, környezetbarát energiához. Erre emlékeztünk 2011. november 11-én a régió politikai és szakmai vezetőivel, valamint társaság munkavállalóival, nyugdíjasaival.

A megemlékezés részeként Soproni Gázmúzeumunk kihelyezett kiállítása egy héten keresztül lehetőséget biztosított a földgázszolgáltatás korai éveihez kapcsolódó eszközök, berendezések megtekintésére. A lehetőséggel a helyi iskolák örömmel éltek és több mint 250 10-14 éves gyermek látogatta meg térítésmentesen a kiállítást.

25. éves a Szabadszállási üzemegység

Örömmel tölt el minket, hogy ezt a jeles évfordulót módunkban áll méltón megünnepelni, és munkatársainkkal, az érintett települések vezetőivel együtt emlékezhetünk azokra az évekre, amikor megindult a régióban a földgázszolgáltatás, mely azóta is folyamatos és biztonságos hozzáférést biztosít ehhez a tiszta és környezetbarát energiához.

Szolgáltatásfejlesztési osztály