Üzletszabályzat tervezet

A 19/2009. (I. 30.) Korm. rendelet 123. §-ában foglaltaknak megfelelően az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. ezúton teszi közzé a földgázelosztási üzletszabályzata módosításának tervezetét.

Az NKM a biztonságos munkavégzésre hívja fel a figyelmet

Az NKM figyelemfelhívást tesz közzé, hogy építkezés vagy bármely földmunkával járó munkavégzés előtt az érintettek egyeztessenek a közműszolgáltatóval, annak érdekében, hogy elkerüljék a gázvezetékek, villamos-és földkábelek megrongálását és az azzal járó szolgáltatás kiesését. Az NKM saját elosztási területén minden ilyen jellegű egyeztetést elvégez, azonban a többi területen az illetékes elosztóval kell felvenni a kapcsolatot.

Elengedhetetlen a felkészülés a fűtési szezonra

A Nemzeti Közművek földgázelosztó társaságai minden évben több milliárd forintot fordítanak a hálózat rekonstrukciójára. Annak érdekében, hogy a fogyasztók gázellátása folyamatos, zavartalan és biztonságos legyen, a telekhatáron, ingatlanon belüli vezetékek állapotának is kifogástalannak kell lennie. A földgázhálózati társaság felhívja a figyelmet arra, hogy a fűtési szezont megelőzően az élet- és vagyonvédelmi szempontokat is figyelembe véve érdemes felülvizsgáltatni a tulajdonukat képző gázvezetékek és gázkészülékek állapotát. Ennek eredményeképpen a szolgáltatás a téli időszak beköszöntével is biztonságos és zavartalan lesz, hiszen a jól karbantartott korszerű eszközökkel és vezetékekkel elkerülhető a gázszivárgás és ezzel a szolgáltatásból való kikapcsolás, amely az egy hónap múlva kezdődő fűtési időszakban kellemetlen lehet.

Elveszett "Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zártkörűen Működő Részvénytársaság 41." feliratú bélyegző

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét, hogy társaságunk "Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zártkörűen Működő Részvénytársaság 41." feliratú bélyegzője elveszett. 2016. június 28-án és ezt követően keletkezett mindennemű irat érvénytelennek számít.

BIZTONSÁGOS FÖLDGÁZHASZNÁLAT - Tippek, tanácsok

Jól szigetelő és légzáró nyílászárók esetén gondoskodjon a megfelelő szellőzésről, a levegő utánpótlásáról! Ezzel kapcsolatban kérje szakember tanácsát!
A szellőzőnyílások eltakarása életveszélyes és tilos!

Ünnepi nyitva tartás - Tájékoztatás a 2018. I. félévi eltérő nyitva tartásokról

Felhívjuk tisztelt Felhasználóink szíves figyelmét, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően Társaságunk az alábbi linkre kattintva teszi elérhetővé a 2018. I. félévére vonatkozó eltérő ügyfélfogadási rendjét. Ünnepek alatt ügyfélszolgálati irodáink zárva tartanak. A munkaszüneti napok miatt módosított nyitva tartással várjuk ügyfeleinket.

2018. február 27.

Tájékoztató

Felhasználói berendezések létesítési folyamatának változásairól

2018. január 22.

Korábbi híreink